De ingerichte bestelwagens

Een andere manier om van de camper te genieten

CHALLENGER heeft binnen zijn gamma altijd compacte voertuigen aangeboden, in alkoof of half-integraal, van minder dan 6 meter.

Al enkele jaren lang wilde CHALLENGER zijn aanbod vergroten door ingerichte bestelwagens aan te bieden die vandaag de dag een volledig gamma vormen dat geïntegreerd is in de algemene catalogus van CHALLENGER.

Omdat een bestelwagen "anders" is dan een klassieke camper, profiteert deze categorie van een specifieke structuur die speciaal aangepast is aan de verwachtingen van de betreffende klanten.

De kracht van de groep TRIGANO heeft het mogelijk gemaakt een infrastructuur te creëren die speciaal gewijd is aan de spirit "bestelwagens", waarbij een researchbureau, een marketingteam en een fabriek geïntegreerd zijn, die uitsluitend gewijd zijn aan de productie van ingerichte bestelwagens.

De expertise van TRIGANO en de met zich meebrengende productie hebben het voor CHALLENGER mogelijk gemaakt zijn filosofie te respecteren: een onverslaanbare uitrusting-/prijsverhouding zonder ooit het essentiële op te offeren. 

Fourgons aménagés